• Uitdagende bedrijfsuitjes

  Voor uw personeelsfeesten richten wij ons op interactie, uitdaging en spanning. De standaard ‘Wie is de mol’ of ‘Diner games’ laten wij links liggen. Wij bieden u de volgende stap van entertainment!
 • Inspirerende teambuilding activiteiten

  Bij onze teambuilding worden de verborgen talenten van uw het team zichtbaar. De deelnemers worden op creatieve wijze aan het denken gezet, wat de groep als geheel ten goede komt!
 • Interactieve Trainingen

  In tegenstelling tot traditionele trainingen en evenementen nemen wij u mee naar de oude gildetijd. De deelnemers doen weer op ambachtelijke wijze kennis en ervaring op!.
 • 1
 • 2
 • 3

Groepsactiviteiten op maat

 

In samenwerking met de klant leveren wij een hoogwaardige activteit die speciaal is afgestemd op de wensen van het bedrijf.

 

Aan zelfs de meest uiteenlopende uitjes of groepsevenementen weten wij een originele en creatieve invulling te geven. Uitstekend geschikt voor bedrijven die op een innovatieve wijze het talent van een groep willen ontmaskeren.

 

Productontwikkeling

 

Voor bedrijven die op zoek zijn naar een op maat gemaakte management game. Een activiteit die zich focust op de problematiek en vraagstukken op de werkvloer.

 

Lees meer

Re-intergratie

 

Voor werkbemiddelaars die opzoek zijn naar een interactieve tool om grote groepen kandidaten in een korte tijd te screenen op de nodige competenties en talenten.

 

 

Recruitment

 

Op zoek naar een handige tool voor het vinden van potentieel talent? Wij screenen de door u geselecteerde groepen en ontdekken de verborgen talenten.

 

 

.