• Uitdagende bedrijfsuitjes

  Voor uw personeelsfeesten richten wij ons op interactie, uitdaging en spanning. De standaard ‘Wie is de mol’ of ‘Diner games’ laten wij links liggen. Wij bieden u de volgende stap van entertainment!
 • Inspirerende teambuilding activiteiten

  Bij onze teambuilding worden de verborgen talenten van uw het team zichtbaar. De deelnemers worden op creatieve wijze aan het denken gezet, wat de groep als geheel ten goede komt!
 • Interactieve Trainingen

  In tegenstelling tot traditionele trainingen en evenementen nemen wij u mee naar de oude gildetijd. De deelnemers doen weer op ambachtelijke wijze kennis en ervaring op!.
 • 1
 • 2
 • 3

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in een van onze activiteiten? Voor meer informatie mail naar info@plaisier.com en vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Adresgegevens:

Groen van Prinstererweg 115

3317SK Dordrecht

E-mail:  info@plaisier.com

 

Over ons

Plaisier Platform Challenge (PPC) is opgericht in 2012. Het is het resultaat van eventmanagers die de echte aantoonbare teambuilding misten en professionele trainers die op hun buurt meer entertainment zochten in hun trainingen. De grote vraag was dan ook: 'Hoe kunnen wij een onvergetelijke belevenis creëren die tegelijkertijd de deelnemers beïnvloeden met een leerzame ervaring?'

 

Innovatie

Wij dagen u uit met de volgde generatie van entertainment en trainingen. Een bloedstollende activiteit die u mee terug neem in de tijd. 'Learn from the past to create your future.' Wij laten expres alle moderne softwareprogramma's achterwegen om de vergeten interactie en samenwerking weer nieuw leven in te blazen. De vaste patronen proberen wij te doorbreken en van geluk en kans is geen sprake. Wij laten de deelnemer creatief omgaan met uitdagingen en tijdsdruk. In een onderlinge strijd waarbij uw talent en competenties de uitkomst bepalen. 

 

Voor locaties

Wij werken graag samen met authentieke locaties in heel Nederland. Bent u zo'n locatie of zoekt u naar losse of totaal activiteiten die op uw locatie aangeboden kan worden?

 

Dan heeft u de mogelijkheid om samen met ons een uniek arrangement samen te stellen.

Voor aanbieders

Wij werken graag samen met verschillende aanbieders van activiteiten. Heeft u een vergelijksite of bent u een zelfstandige met bijpassende combinatie activiteiten?

 

Dan heeft u de mogelijkheid om samen met ons verschillende activiteiten vorm te geven en te promoten.

Voor trainers

Wij werken samen met verschillende zelfstandige trainers en organisaties die onze concepten in hun eigen netwerk aanbieden. Bent u zelf een enthousiaste en professionele aanbieder of zelfstandige trainer/coach?

 

Dan heeft u de mogelijkheid om samen met ons een uniek programma te ontwikkelen.

Email:*
Telefoon nummer:*
Bericht:

.