• Uitdagende bedrijfsuitjes

  Voor uw personeelsfeesten richten wij ons op interactie, uitdaging en spanning. De standaard ‘Wie is de mol’ of ‘Diner games’ laten wij links liggen. Wij bieden u de volgende stap van entertainment!
 • Inspirerende teambuilding activiteiten

  Bij onze teambuilding worden de verborgen talenten van uw het team zichtbaar. De deelnemers worden op creatieve wijze aan het denken gezet, wat de groep als geheel ten goede komt!
 • Interactieve Trainingen

  In tegenstelling tot traditionele trainingen en evenementen nemen wij u mee naar de oude gildetijd. De deelnemers doen weer op ambachtelijke wijze kennis en ervaring op!.
 • 1
 • 2
 • 3

De V.O.C. Handels Challenge

Eerlijkheid of omkoopbaar? Wees de goedhartige handelaar die iedereen vertrouwt of juist de corrupte handelaar die iedereen tegen elkaar uitspeelt.

€ 40, - p.p.   Excl. BTW

 

Lees meer                          

De V.O.C. Escape Challenge

Jouw avontuur als handelaar is er één van oprechte samenwerking, maar ook van sluwe tactieken en de smaak van het bittere verraad.

€ 45, - p.p.   Excl. BTW

 

Lees meer                           

De V.O.C. Escape Diner Challenge

Probeer de andere teams te slim af te zijn door geheimen, puzzels en raadsels te ontcijferen en ladingen aan goud uit de handen van de concurrentie te houden.

€ 30, - p.p.   Excl. BTW

 

Lees meer                          

Luxe en unieke V.O.C. Arrangementen

Voor bedrijven die hun werknemers of klanten pas echt in de watten willen leggen bieden wij een onvergetelijke belevenis vol ontspanning en uitdaging.

 

€ 128, - p.p.   Excl. BTW (Vanaf prijs)

 

Lees meer                                 

.